15 واحد نانوایی از مهرماه با آرد کامل سبوس دار در دزفول شروع به پخت خواهند کرد

15 نانوایی از مهرماه با آرد کامل شروع خواهند کرد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول، اعلام داشت: از ابتدای ماه مهر و همزمان با بازگشایی مدارس، طرح پخت و توزیع نان سالم و با کیفیت با استفاده از آرد کامل (سبوس‌دار) در ۱۵ واحد نانوایی در سطح شهر و روستاهای شهرستان دزفول آغاز شد. این اقدام گامی مهم در جهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه و ترویج فرهنگ مصرف نان مغذی است.

قمرزاده همچنین اشاره کرد: که در ماه‌های آینده، بر تعداد واحدهای نانوایی که اقدام به پخت نان سبوس‌دار می‌کنند، افزوده خواهد شد. این توسعه تدریجی، نشان‌دهنده تعهد مسئولین به گسترش این طرح و اطمینان از دسترسی آسان تمامی شهروندان به نان سبوس‌دار است.

یکی از ارکان های اصلی موفقیت این طرح، نظارت دقیق و مستمر بر کیفیت نان تولیدی و اجرای صحیح فرآیند پخت است. در این راستا، نظارت بیشتر و پیگیری‌های مستمر از سوی قرارگاه امنیت غذایی شهرستان، بخش مهمی از وعده ارتقاء کیفیت نان در دزفول را محقق ساخت.

بهروز قمرزاده با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و مصرف مواد غذایی با ارزش بالا،گفت : نان، به عنوان یکی از اصلی‌ترین اقلام سبد غذایی خانوار در ایران، نقش کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن ایفا می‌کند. با توجه به مضرات مصرف نان‌های سفید و کم‌فیبر، حرکت به سمت تولید و مصرف نان‌های سبوس‌دار که سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.برخلاف نان‌های سفید در تهیه نان کامل ، بخش زیادی از سبوس و جوانه که حاوی مواد مغذی هستند، حفظ شده است، نان سبوس‌دار تمام اجزای مفید گندم را دارا می باشد.

قمر زاده بیان کرد: توزیع نان سبوس‌دار در دزفول، گامی مهم و ارزشمند در جهت ارتقاء سلامت عمومی و بهبود کیفیت سبد غذایی خانوار می باشد و به زودی ۲۰ واحد نانوایی دیگر نیز به جمع توزیع کنندگان نان کامل خواهند پیوست و تا رسیدن به کیفیت مطلوب در پخت نان معمولی و کامل نظارت و پیگیری ها ادامه خواهد داشت، امید است که شاهد استقبال گسترده شهروندان از نان کامل و تأثیرات مثبت بلندمدت آن بر سلامت جامعه باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *